Live Streaming

In 2001 verzorgde we onze eerste livestream, enkel in audio en nog niet onder de huidige naam Storycatchers.

Toen al pionierde we met streaming technologie en was elke live uitzending een echte technische uitdaging.

YouTube en andere live streaming platformen bestonden nog niet, en boden al zeker geen ondersteuning voor een livestream van een congres of evenement.

 

Live Streaming

speel video

Ervaring maakt het verschil

Experts in live streaming

Met Piet Huysentruyt een interactieve kookles opzetten via live streaming en samen met de deelnemers een volledig menu op tafel toveren? De allerlaatste opvoering van de Alegria show livestreamen naar alle medewerkers van Cirque Du Soleil over de hele wereld?

Een live streaming verbinding opzetten met de astronauten in het ISS ruimtestation? Live beelden van onbemande onderzeeër tijdens de ramp van de Deepwater Horizon boortoren broadcasten op het internet?

De live uitzending van The Voice Kids in het Midden Oosten verzorgen in 360° zodat je met VR bril vanop het podium mee kan volgen tijdens de finale? Samen met Youtube grote de House of LUX show streamen vanuit Dubai? Een concert streamen vanop een balkon van de Eiffeltoren in Parijs?

Een live videoveiling faciliteren waarmee je voor meer dan 2 miljoen aan duiven verkoopt op 2 dagen? Een satellietverbinding voor Eristoff opzetten vanuit een wolvenhok zodat deelnemers van achter hun webcam mee konden huilen de een echte wolvenpack? Het broedproces van Slechtvalken in kerkgebouwen via HD-streaming laten meevolgen.

speel video

En nog veel meer...

De lijst met referenties en uitzonderlijke live streaming projecten is eindeloos. Maar we verzorgen meestal gewoon de livestream voor een hybride conferentie, seminarie of webinar. Vanuit onze eigen streaming studio’s of ergens ten velden in heel europa.