Hoe slimme tuiniers de meest geschikte STIHL bladblazer ontdekken.

Bij het aankopen van een nieuwe machine zie je door het ruime aanbod van verschillende modellen vaak tussen het bos de bomen niet meer.

Wanneer je een tuinmachine van STIHL wilt kopen is dat niet anders: hun gamma bevat tuinmachines voor zowel de particulier met een kleine tuin als de professionele gebruiker die zijn machines dagelijks gebruikt, en alles daartussen. 

Als producent is het dus continu zoeken naar een manier om deze verschillen duidelijk uit te leggen. En laat net video een handige manier zijn om de verschillen tussen enkele modellen te laten zien.

Videoreeks-BTS-Stihl-Bladblazers

speel video

Hoe

Vertel de info die de klant zoekt

Samen met STIHL Benelux maakten we enkele video’s om de vernieuwingen binnen hun gamma van bladblazers aan te kondigen. Maar omdat het voor klanten vaak niet helemaal duidelijk is welke bladblazer voor welke toepassing het meest geschikt is, vergeleken we in een van de video’s zelf de twee nieuwe types.

Niet enkel de technische verschillen tussen beide machines kwamen in de video’s aan bod, maar er werd ook meteen aan de kijker uitgelegd welke machine waarvoor inzetbaar is. 

Want er is een STIHL voor iedereen, je hoeft alleen maar te weten te komen welke voor jou het meest geschikt is.

Op zoek naar meer inspiratie?

Ontdek hoe we samen met onze klanten zorgde voor online video met impact.