Videocommunicatie

Iedereen die vandaag de dag met marketing of communicatie bezig is weet het; video werkt. Toch is het voor veel bedrijven en organisaties moeilijk om met video aan de slag te gaan. Een klassieke bedrijfsvideo of dure reclamespot laten maken en deze zomaar op YouTube zetten, is al lang niet meer voldoende om online het verschil te maken.

Bij Storycatchers gaan we daarom op een heel andere manier om met online video. Ons doel?  Mensen inspireren met boeiende videocontent.

Videoreeks-BTS-Stihl-Bladblazers
Videoreeks-BTS-ArdennesCoticule-Productvideo
Videoreeks-BTS-StefaanVanDist-M2
Reportage-BTS-Siemens-EmployerBranding
Waarom

Video als cruciaal onderdeel van je communicatieplan.

Video is dé manier om content op een toegankelijke manier te verspreiden. Veel bedrijven en organisaties realiseren zich dit. Toch zien we maar al te vaak dat video’s gemaakt worden in functie van de nood die er op dat ogenblik is. Daarbij wordt er te weinig rekening gehouden met een strategie op iets langere termijn.

Reportage-BTS-Rexel-Magazijn
Reportage-BTS-VlamBio-RobuusteAardappelen
Videoreeks-BTS-Stihl-Bladblazers
Reportage-BTS-TienseSuiker-Suikerbieten
Wat

Denk verder dan de klassieke bedrijfsfilm.

Er is niet één kant en klare oplossing om als organisatie met video aan de slag te gaan. Veel hangt af van de doelstellingen, de doelgroep en de boodschap die je wilt brengen. Je zal ons dus ook niet horen vertellen dat die ene video altijd werkt.

Wat we wel weten is dat de impact van je videocommunicatie groter zal zijn wanneer je niet met een klassieke bedrijfsfilm communiceert, maar wanneer je er bewust voor kiest om gedurende een langere periode met meerdere video’s te communiceren. Video’s die niet alleen de juiste boodschap brengen, maar ook nog eens goed vindbaar zijn.

Videoreeks-BTS-Stihl-Bladblazers
Videoreeks-BTS-FostPlus-Sorteren-M2
Hoe

Focus op online en rendement.

Bij Storycatchers benaderen we online video fundamenteel anders en vertrekken we bij elk project vanuit concrete doelstellingen die samen worden bepaald. In combinatie met een doordachte aanpak en uitgekiende werkwijze zorgen we zo voor online video met impact.

Reportage-BTS-Siemens-EmployerBranding

Weten hoe we de impact van jouw video’s kunnen vergroten?