Videoreeksen

We weten allemaal waarom ad hoc video’s niet werken. Ze zijn te occasioneel, niet herkenbaar genoeg en er wordt onvoldoende ingespeeld op de noden van je klanten of leden. Veel van die zaken kan je gemakkelijk aanpakken door te werken met videoreeksen.

Want door te werken met videoreeksen vergroot je niet alleen de impact van je video’s, het wordt ook nog eens goedkoper om die video’s te maken. 

En dat heb je juist gelezen, er staat wel degelijk “goedkoper”.

Videoreeks-BTS-ArdennesCoticule-Productvideo
Videoreeks-BTS-ArdennesCoticule-Productvideo
Videoreeks-BTS-FostPlus-Sorteren-M2
Videoreeks-BTS-Stihl-Bladblazers
Videoreeks-BTS-Stihl-Bladblazers
Videoreeks-BTS-StefaanVanDist-M2
Hoe

Vergroot de efficiëntie én de impact.

Door bij de start van je productie éénmalig een videoformat uit te werken, zorg je ervoor dat je doorheen de video’s een grotere herkenbaarheid creëert. Dit door niet enkel de look & feel van de video’s, maar ook de vaste structuur en productie-aanpak vast te leggen. En dat altijd met jullie video marketing strategie in het achterhoofd.

Bij Storycatchers gaan we ook steeds op zoek naar mogelijkheden om videoproducties zo efficiënt mogelijk aan te pakken: waar mogelijk bundelen we opnames, zodat we op één moment meerdere video’s kunnen opnemen.  

Maar maak je geen zorgen, die efficiëntie gaat niet ten koste van de creativiteit. Want welke content je ook wilt maken, of dat nu instructievideo’s, productvideo’s of sofagesprekken zijn: alles kan een videoreeks worden. En wees er maar zeker van dat de impact van die videoreeks groter zal zijn dan bij ad hoc video’s.

Leren

Educatieve videoreeksen voor digitale leertrajecten

Een interessante toepassing zijn educatieve videoreeksen die ingezet worden in digitale leertrajecten of als onderdeel van opleidingen of cursussen.