Educatieve videoreeksen

Als verantwoordelijke voor opleidingen binnen je organisatie sta je voor grote uitdagingen.

Hoe zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers de juiste informatie krijgen als ze starten binnen je organisatie? Hoe leer je klanten hoe ze de apparatuur die ze bij jou aankochten moeten gebruiken of zelf kunnen onderhouden? En vooral, hoe behaal je een maximale leerwinst binnen je beschikbare budget?

Digitale leertrajecten met videomodules zijn een interessante aanpak om te bekijken. Je doelgroep kan de nodige kennis op doen zonder fysiek in een opleidingslokaal aanwezig te moeten zijn. Het leertraject kan aangepast worden aan de planning van de deelnemer en individueel worden samengesteld.

speel video

Opleiding-WebinarTraining-KampC
Aan de slag met

Educatieve videocontent

De uitdaging voor het gebruik van video modules of webinars in kader van ‘learning & development’ is het uitwerken van een goed concept voor de lesmodules in videoformaat.

Hoe structureer je leercontent? Hoe breng je de boodschap in beeld? Hoe zorg je ervoor dat de deelnemers effectief iets over houden aan je opleiding of enthousiast worden gemaakt om met de nieuwe inzichten aan de slag te kunnen gaan.

Onze producers helpen je om samen het juiste concept uit te werken en je wensen te vertalen naar een aanpak die maximaal tegemoet komt aan jou doelstellingen.

Contacteer ons om samen met een van onze experts jouw project in detail te bekijken.

Videoreeks-BTS-ArdennesCoticule-Productvideo
Videoreeks-BTS-StefaanVanDist-M2
Professione producties

Voor effectieve leerwinst

Een dynamische beeldvoering, doordachte grafische elementen en heldere audio-opnames zijn bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

Of je nu opnames maakt in onze professionele studio’s of extern. Onze experts zorgen zowel voor de techniek als de ondersteuning van je sprekers.

Zo zijn we zeker dat zowel de inhoud als de technische kwaliteit op gelijke hoogte staan.

 

Contacteer ons om te bekijken hoe jouw leertraject gedigitaliseerd kan worden met video.

Leren, inspireren en evolueren. De Kracht van educatieve videoreeksen.