Evenementen

Een studiedag in een stoffige congreszaal of afgeleefde aula? Die tijd ligt gelukkig definitief achter ons.

Vandaag kunnen conferenties, of andere kennisevenementen, enkel overleven als ze naast een boeiend programma ook zorgen voor een gestroomlijnd registratieproces en een vlekkeloze techniek. In de zaal, maar ook online.

Inderdaad, de uitdagingen als organisator zijn er niet minder op geworden. Gelukkig kan het team van Storycatchers je daarbij helpen.

.  Hybride conferenties

.  Interne communicatie

.  Live streaming

speel video

Hybride evenement vlinderpaleis antwerpen
DigitaleEvenementen-BTS-PortOfAntwerp-PortAuthority-Havenhuis

Welkom in de wereld van de digitale evenementen.

Interne presentaties voor medewerkers, hybride opleidingen of meerdaagse conferenties. Ze hebben meer met elkaar gemeen dan dat je misschien zou verwachten. Het zijn evenementen met focus op het overbrengen van inzichten of kennis.  Met als ultieme doel, mensen inspireren.

Of dat lukt hangt af van het verhaal van je sprekers. Maar ook van de manier waarop je het evenement vorm geeft. Hoe je mensen warm maakt om zich in te schrijven. Hoe je een boeiend programma samen stelt. En hoe je achter de schermen de verschillende elementen digitaal koppelt en technisch vorm geeft.

Bij Storycatchers hebben we meer dan 20 jaar ervaring in live streaming en het opzetten van hybride evenementen. We maken het verschil met onze geïntegreerde aanpak en de intensieve begeleiding van organisatoren, zowel praktisch als technisch. Dankzij onze ervaring weten we ondertussen een beetje wat werkt, en wat niet. Die inzichten verwerken we maar al te graag mee in de realisatie van jouw volgende evenement.

DigitaleEvenementen-BTS-WIFTM-InternationalWomensDay-2021-Kinepolis-Gent
DigitaleEvenementen-BTS-EscapeEvents-VerseleLaga
DigitaleEvenementen-BTS-AMS-Proclamatie-2021-Bosuilstadion

Ondersteuning en advies op maat.

Onze event producers denken mee met jou als opdrachtgever. Hoe leggen we de puzzel van je evenement in een vorm die inspirerend werkt voor je deelnemers en tegelijk praktisch uitvoerbaar is binnen het vooropgestelde budget?

We helpen je bij de de praktische voorbereiding van het evenement en de bezoekersregistratie voor je fysieke en online deelnemers. We verzorgen de volledige audiovisuele en technische ondersteuning die nodig is in de verschillende zalen of bij het onthaal. We integreren de verschillende digitale tools en zorgen voor assistentie van je online deelnemers.

Onze jarenlange ervaring en een unieke workflow voor digitale evenementen is de beste garantie op een succesvol inspirerend evenement.

DigitaleEvenementen-BTS-PortOfAntwerp-PortAuthority-Havenhuis
Vacature AV Technieker

Vlekkeloze techniek en duurzame logistiek.

Weg met grote en zware flightcases! Onze technische crew werkt met compacte en modulaire materiaalsets voor het opzetten van evenementen.

Met onze flexibele opstellingen verzorgen we graag een kleine presentatie van het management vanop het hoofdkantoor. Maar net zo goed een grote meerdaagse conferentie met breakout rooms, simultaanvertaling of keynote sprekers die inbellen vanuit het buitenland.

Wist je trouwens dat we duurzaamheid zo belangrijk vinden dat we in de meeste gevallen als ons materiaal vervoeren met elektrische bestelwagen?

Hybride Conferenties: Een blik achter de schermen.