Wij helpen je
met video.

Bij Storycatchers werken mensen die geloven in de kracht van video. We zeggen niet alleen dat je slim gebruik moet maken van video, we doen het ook. We zijn ontstaan uit de vaststelling dat iedereen overtuigd is dat videocommunicatie werkt maar bijna niemand weet hoe je er een succes van maakt.

Strategische begeleiding bij het uitwerken van een videoreeks, het verzorgen van digitale live uitzendingen, het maken van de opnames of het optimaliseren van je YouTube kanaal.

Wij gaan ervoor! Zolang het maar een duurzame positieve impact heeft op jouw resultaat als organisatie.

DigitaleEvenementen-BTS-AMS-Proclamatie-2020
ervaring

Weten wat je doet.

Ons team bestaat uit gedreven experts die begrijpen hoe video werkt. Ervaren rotten met 20 jaar ervaring in live streaming of video marketing werken samen met jong geweld dat weet hoe video optimaal ingezet kan worden in deze digitale wereld.

Onze troeven

Focus op resultaat

Goede videocommunicatie leidt volgens ons altijd tot resultaat. Soms in harde valuta, maar dikwijls ook in leerwinst of gedragsveranderingen. Aan jou om te kiezen!

Vakmanschap

Bij Storycatchers zitten de echte specialisten. Zowel op vlak van videoproductie, marketing en digitale events. Een uniek team met een gezamenlijke passie voor een goed beeldverhaal.

Duurzaamheid

Een bedrijf waar het leuk is om te werken en dat respectvol omgaat met mens en omgeving. Een engagement waar we elke dag aan werken en best ambitieus in zijn.

Co-creatie

Wij geloven niet dat we met een eenmalige opdracht het verschil kunnen maken. Wij lopen pas echt warm wanneer we samen met klanten kunnen zoeken naar een aanpak die de vooropgestelde doelstellingen ver overstijgt.

Topmateriaal

Niets is erger dan apparatuur die hapert tijdens een live uitzending of opname. Op vlak van infrastructuur en materiaal nemen we geen risico's en gaan we voor de absolute top.

Digitaal

Als online video specialisten leven we letterlijk op het internet. Zowel onze productieflow als onze bedrijfsprocessen lopen volledig digitaal. Snellere doorlooptijden, minder fouten en betere communicatie. Ook jij wordt daar vrolijker van.

Authenticiteit

Echte verhalen door echte mensen, daar gaan we voor. Bedrijfsvideo's werken best met eigen medewerkers in de hoofdrol. Onze producers helpen cameravrees te overwinnen en glashelder te communiceren.

Efficiëntie

Ervaren crewleden, professionele apparatuur, een horizontale organisatie en een uitgekiemde workflow laten ons toe het maximale te halen uit elk budget.

Storycatchers-Team-Kantoor-DeKoekenfabriek
Storycatchers-Team-Kantoor-DeKoekenfabriek
Storycatchers-Team-Kantoor-DeKoekenfabriek
Storycatchers-Team-Kantoor-DeKoekenfabriek
Cultuur

Onze visie maakt het verschil.

Bij Storycatchers willen we dat elke medewerker alle informatie, inzichten en mogelijkheden heeft om een klant optimaal en efficiënt te ondersteunen. Om dat te bereiken maken we soms radicale keuzes.

Volledige openheid en transparantie biedt iedereen toegang tot de informatie die nodig is om autonoom te werken. Medewerkers kiezen vrij waar, wanneer en hoe ze werken. Interne regels of budgetten hebben we niet. Zo kunnen we beter, slimmer en innovatiever zijn. Iedereen neemt vrij beslissingen in het belang van de organisatie, ook over investeringen of zelfs het eigen loon.

Beangstigend? Nee hoor, onze klanten merken elke dag hoe we daardoor fantastisch werk kunnen leveren. Onze organisatie is kerngezond en kan daardoor in goede jaren een deel van de winst uitkeren aan de medewerkers. Logisch toch?