Wij helpen je
met inspirerende
video en events.

Bij Storycatchers willen we mensen inspireren. We geloven dat kennis en inzichten de hefboom zijn tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. Inspiratie zorgt er voor dat je doelpubliek gemotiveerd is om effectief aan de slag te gaan met je ideeën of producten. Net wat jij wil.

De meeste organisaties beschikken over unieke informatie, specifieke vakkennis of technische inzichten. We zien het als onze missie om die waardevolle content, samen met experts en specialisten, te vertalen naar je doelgroep.

We maken gebruik van de nieuwste digitale technieken voor evenementen, live webinars en digitale videocommunicatie.

Onze ideale klanten zijn organisaties met ambitie, die samen met ons grenzen willen verleggen.

DigitaleEvenementen-BTS-AMS-Proclamatie-2020
ervaring

Weten wat je doet.

Ons team bestaat uit gedreven experts die begrijpen hoe digitale communicatie werkt.

Ervaren rotten met 20 jaar ervaring in live streaming, event techniek en video marketing werken samen met jong geweld dat weet hoe je videoreeksen en leermodules produceert voor de digitale generatie.

Onze troeven

Focus op resultaat

Goede videocommunicatie leidt volgens ons altijd tot resultaat. Soms in harde valuta, maar dikwijls ook in leerwinst of gedragsveranderingen. Aan jou om te kiezen!

Vakmanschap

Bij Storycatchers zitten de echte specialisten. Zowel op vlak van videoproductie, webinars en digitale events. Een uniek team met een gezamenlijke passie voor het inspireren van mensen.

Duurzaamheid

Een bedrijf waar het leuk is om te werken en dat respectvol omgaat met mens en omgeving. Een engagement waar we elke dag aan werken en best ambitieus in zijn.

Co-creatie

Wij geloven niet dat we met louter uitvoerende opdracht het verschil kunnen maken. Wij lopen pas echt warm wanneer we samen met klanten kunnen zoeken naar een aanpak die de vooropgestelde doelstellingen ver overstijgt.

Topmateriaal

Niets is erger dan apparatuur die hapert tijdens een live uitzending of opname. Op vlak van infrastructuur en materiaal nemen we geen risico's en gaan we voor de absolute top.

Digitaal

Als online video en event specialisten leven we letterlijk op het internet. Zowel onze producties als onze bedrijfsprocessen lopen volledig digitaal. Snellere doorlooptijden, minder fouten en betere communicatie. Ook jij wordt daar vrolijker van.

Authenticiteit

Echte verhalen door echte mensen, daar gaan we voor. Videocommunicatie werkt het best met eigen medewerkers in de hoofdrol. Onze producers helpen cameravrees te overwinnen en de boodschap glashelder te communiceren.

Efficiëntie

Een ervaren team, professionele apparatuur, een horizontale zelfsturende organisatie en een uitgekiemde workflow laten ons toe het maximale te halen uit elk budget.

Storycatchers-Team-Kantoor-DeKoekenfabriek
Storycatchers-Team-Kantoor-DeKoekenfabriek
Storycatchers-Team-Kantoor-DeKoekenfabriek
Storycatchers-Team-Kantoor-DeKoekenfabriek
Cultuur

Onze visie maakt het verschil.

Bij Storycatchers willen we dat elke medewerker alle informatie, inzichten en mogelijkheden heeft om een klant optimaal en efficiënt te ondersteunen. Om dat te bereiken maken we soms radicale keuzes.

Volledige openheid en transparantie biedt iedereen toegang tot de informatie die nodig is om autonoom te werken. Medewerkers kiezen vrij waar, wanneer en hoe ze werken. Interne regels of budgetten hebben we niet. Zo kunnen we beter, slimmer en innovatiever zijn. Iedereen neemt vrij beslissingen in het belang van de organisatie, ook over investeringen of zelfs het eigen loon.

Beangstigend? Nee hoor, onze klanten merken elke dag hoe we daardoor fantastisch werk kunnen leveren. Onze organisatie is kerngezond en kan daardoor in goede jaren een deel van de winst uitkeren aan de medewerkers. Logisch toch?

PS: Ook interesse om hier deel van uit te maken? Bekijk onze vacatures.