Interne communicatie

We leven in een digitaal tijdperk, met de nodige uitdagingen op vlak van interne communicatie.

Medewerkers werken vanuit verschillende vestigingen van je bedrijf. Ze kiezen voor thuiswerk. Of maken gebruik van een hippe coworking space in de buurt van hun woonplaats.

Als bedrijf is het belangrijk om in verbinding te blijven met al je teamleden, over al die locaties heen.

Digitale communicatie, in de vorm van een videocall, is dikwijls de eerste mogelijkheid waar aan gedacht wordt. Maar gelukkig zijn er betere oplossingen om de banden met je medewerkers aan te halen!

WebinarStudio-Studio1-BTS-PortOfAntwerp-Tafel
DigitaleEvenementen-BTS-PortOfAntwerp-PortAuthority-Havenhuis
Digitale events

De oplossing voor betere communicatie met je medewerkers.

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwe evoluties in je bedrijf of sector? Hoe presenteer je als CEO of management de nieuwe strategie wanneer je collega’s verspreid werken over verschillende locaties?

Hybride meetings, digitale events en webinars in de vorm van een echte talkshow bieden heel wat mogelijkheden om op een boeiende manier je verhaal te brengen. Door gebruik van interactieve tools kan je de betrokkenheid van je teams vergroten. Dan pas zullen je inspanningen op vlak van interne communicatie mensen echt in beweging krijgen en bijdragen tot de duurzame groei van je organisatie.

DigitaleEvenementen-BTS-EscapeEvents-VerseleLaga
De juiste partner

Kiezen voor interne communicatie die echt impact maakt.

Of je nu kiest voor een uitzending vanuit een professionele webinar studio of een livestream met een mobiele studio vanop je hoofdkantoor. In ieder geval wil je zeker zijn dat het evenement voor je medewerkers inhoudelijk, productioneel als technisch op niveau is.

Bij Storycatchers bieden we ondersteuning bij de voorbereiding en de vlotte uitvoering van je project. Zowel in onze studio’s als voor onze mobiele sets maken we gebruik van topmateriaal en werken we met een ervaren crew.

Onze jarenlange ervaring en een unieke workflow voor digitale uitzendingen is de beste garantie op een succesvol intern evenement voor je medewerkers.

Weten hoe we jouw interne communicatie kunnen verbeteren?