Online video strategie

Iedereen communiceert de dag van vandaag met video. Waarom? Omdat iedereen weet dat video werkt. Maar bij het uitwerken van een video wordt vaak vergeten om te kijken naar het bredere plaatje.

Door video strategisch in te zetten als onderdeel van je online communicatie, zullen je video’s een nog grotere impact op je publiek hebben. Meer zelfs, je kan op die manier een maximaal rendement behalen met een minimaal budget. Klinkt als de ideale investering, niet?

YouTube-kanaalbeheer-BTS-Colora-Metadata
YouTube-kanaalbeheer-BTS-ArdennesCoticule-Statistieken
Hoe

Een strategie op jouw maat.

Bij het uitwerken van een online video strategie kijken we in detail naar wat er op vlak van video in jouw vakgebied gebeurt en hoe ver je dichte concurrenten al staan. Maar ook de strategische doelstellingen op niveau van  je bedrijf of marketingafdeling worden mee in de strategie verwerkt. We identificeren ook de opportuniteiten en bedenken enkele creatieve videoformats waarmee je direct aan de slag kan bij de productie van videoreeksen

Verwacht van ons geen 100 pagina’s tellende video marketing strategie waar enkel experts iets van begrijpen. We maken een online video strategie die in de eerste plaats door de interne medewerkers gebruikt kan worden. 

Zo reiken we ook heel wat quick wins aan waar jullie meteen mee van start kunnen gaan; volledig zelf of met onze hulp. De impact van je online video strategie zal dus vanaf dag 1 merkbaar zijn.

Storycatchers heeft ons enorm geholpen om onze videokanalen beter in te zetten, het juiste format te kiezen voor onze video’s en de afwerking hiervan op een professionele manier te verzorgen. Hierdoor kunnen onze INNOCOM-marketeers zich focussen op de inhoud van de berichten die we de wereld insturen.

Jan Van Oekelen

INNOCOM

Reportage-BTS-Siemens-EmployerBranding

Weten hoe we de impact van jouw video’s kunnen vergroten?