Reportages

Werken met videoreeksen lukt niet altijd. Soms zijn er zaken die op een bepaald moment of plaats opgenomen moeten worden. Het momentum voor het opnemen van je video is dus vaak cruciaal.

Het maken van videoreportages vraagt daarom een andere aanpak. Eén die verder gaat dan enkel het filmen van hetgeen er gebeurt. Want dat momentum moet ten volle benut worden. En wij weten hoe.

speel video

Reportage-BTS-Rexel-Magazijn
Reportage-BTS-TienseSuiker-Suikerbieten
Reportage-BTS-Siemens-EmployerBranding
Hoe

Vertel authentieke verhalen.

Vraag ons wat het belangrijkste is bij een goede reportage en we antwoorden unaniem “authenticiteit”. Niet alleen wil je een interview met iemand die weet waar het over gaat, je doet dit liefst ook in een omgeving die het verhaal versterkt. Want sommige zaken moet je als kijker zien voor je ze gelooft.

Bij Storycatchers weten we hoe je op een slimme manier videoreportages kan maken. Door te vertrekken vanuit de online video strategie en een grondige voorbereiding, slagen we erin boeiende verhalen te vertellen, steeds met dat authentieke verhaal in het achterhoofd. Maar ook bij de opnames laten we niets aan het toeval over: de samenstelling van onze reportagekits is het resultaat van een jarenlange zoektocht naar optimalisatie en efficiëntie. En die zoektocht stopt niet, want technologie blijft evolueren.

Met reportages kan je trouwens ook écht alle richtingen uit. Denk hierbij aan testimonials waarbij tevreden klanten ambassadeur worden voor jouw bedrijf. Of waarom neem je na afloop van een digitaal evenement geen interviews af met de keynote speakers? Deze authentieke getuigenissen zorgen voor een groter draagvlak voor je verhaal en helpen zo je online visibiliteit te vergroten.

Reportage-BTS-Siemens-EmployerBranding

Weten hoe we de impact van jouw video’s kunnen vergroten?