Opleidingen

Communiceren met video werkt. Maar hoe pak je dit nu aan als organisatie? Storycatchers produceert al jaren online video met impact, van reportages tot live uitzendingen. Wij weten wat er wél, maar ook zeker wat er niet werkt, en deze kennis delen we graag met jou. In onze opleidingen wordt theorie gecombineerd met praktijk en ontdek je hoe je aan de slag gaat met online video.

Hieronder vind je een overzicht van de opleidingen die we momenteel aanbieden. Ben je naar iets anders op zoek? Contacteer ons en we kijken samen naar een oplossing op maat.

Opleiding-Livestreaming-KASK
Opleiding-WebinarTraining-KampC
Aan de slag met

Educatieve videocontent

Als organisatie is het belangrijk om je werknemers, leden of andere relevante doelgroepen de kans te geven om te blijven leren en zicht verder te ontwikkelen. Maar dat lukt niet altijd met klassikale opleidingen. Met educatieve videocontent zijn de opties eindeloos en maak je content op maat en op het tempo van je doelgroep. Maar hoe begin je hier nu aan? 

In deze opleiding kijk je samen met onze video experts naar de theorie en de praktijk. Je leert hoe je succesvol de vertaalslag maakt naar video, en duikt de studio in voor enkele oefeningen voor de camera.

Opleiding-Livestreaming-KASK
Aan de slag met

Videomarketing

Wil je zelf aan de slag met video marketing in je bedrijf? Wil je de kennis van je marketingteam op vlak van video versterken? Onze opleidingen videomarketing zijn misschien wel de beste investering ooit.

Hoe ga je aan de slag met video marketing? Hoe werk je een goede video strategie uit die past binnen je marketing- en communicatieplan? Welke video content is zinvol om te maken en hoe werk je video formats uit voor je bedrijf? Terechte vragen die elke ondernemer of digitale marketeer zich vandaag stelt.