Digitale evenementen

De tijd waarin een congres, studiedag of opleiding enkel fysiek bij te wonen was, ligt definitief achter ons.

Deelnemers verwachten inspirerende sprekers, een vlekkeloze techniek en een boeiend programma. Zowel online, als in de zaal.

Inderdaad, de uitdagingen als organisator zijn er niet minder op geworden. Gelukkig kan het team van Storycatchers je daarbij helpen.

Hybride evenement vlinderpaleis antwerpen
DigitaleEvenementen-BTS-AMS-Proclamatie-2021-Bosuilstadion
DigitaleEvenementen-BTS-PortOfAntwerp-PortAuthority-Havenhuis
DigitaleEvenementen-BTS-WIFTM-InternationalWomensDay-2021-Kinepolis-Gent
DigitaleEvenementen-BTS-AMS-Proclamatie-2021-Bosuilstadion
Waarom

Welkom in de wereld van de digitale events.

Wat hebben een infoavond, symposium, hybride opleiding of meerdaags congres gemeen met elkaar? Het zijn evenementen met focus op het overbrengen van kennis en het inspireren van je deelnemers.

Maar hoe zorg je er nu voor dat het verhaal van je keynote spreker blijft hangen? Hoe zet je een panelgesprek op dat verhelderende inzichten brengt? Hoe onthaal je online deelnemers op je hybride evenement? Hoe zet je een ticket registratie flow op die iedereen begeleidt naar een aangepast programma op maat?

Bij Storycatchers hebben we meer dan 20 jaar ervaring in live streaming en het opzetten van digitale en hybride kennisevents. Dankzij die ervaring weten we ondertussen wat werkt, en wat niet. Ook voor jouw event.

DigitaleEvenementen-BTS-UAntwerpen-Eredoctoraten-2021-Skybar
DigitaleEvenementen-BTS-ScoutsEnGidsenVlaanderen-RadiHo-DeHogeRielen
DigitaleEvenementen-BTS-EscapeEvents-VerseleLaga
Hoe

Ondersteuning op maat.

Onze digitale event producers denken mee met jou als opdrachtgever. Hoe leggen we de puzzel van je evenement in een vorm die inspirerend werkt voor je deelnemers en tegelijk praktisch uitvoerbaar is binnen het vooropgestelde budget?

We bieden ondersteuning bij de voorbereiding en voeren de technische regie op het evenement. Voor wie wil, ontfermen we ons ook over de registratie van deelnemers, de algemene eventcoördinatie en de communicatie met sprekers.

Onze jarenlange ervaring en een unieke workflow voor digitale events is de beste garantie op een succesvol evenement.

DigitaleEvenementen-BTS-PortOfAntwerp-PortAuthority-Havenhuis
DigitaleEvenementen-BTS-Brugge-Gemeenteraad
DigitaleEvenementen-BTS-UAntwerpen-Eredoctoraten-2021-Skybar
Wat

Vlekkeloze techniek en duurzame logistiek.

Weg met grote en zware flightcases! Onze technische crew werkt met compacte en modulaire materiaalsets voor hybride eventtechniek en live regie.

Keynote sprekers die inbellen vanuit het buitenland? Congres met breakout rooms en simultaanvertaling? Ondersteuning nodig bij de keuze van je eventplatform, online ticketverkoop of het printen van bezoekersbadges? Allemaal mogelijk!

Wist je trouwens dat we actief inzetten duurzaamheid en ter plaatse komen met elektrische bestelwagen? Go!

Weten hoe we jouw event kunnen digitaliseren?