YouTube-kanaalbeheer

Bedrijven spenderen soms veel geld  aan het maken van video’s die snel en ondoordacht  op YouTube geplaatst worden. Die video’s worden na publicatie een aantal keer bekeken, maar verdwijnen daarna al snel in de catacomben van YouTube om nadien amper nog gevonden én gezien te worden.

Door structureel met je YouTube-kanaal en je video’s bezig te zijn, zorgt Storycatchers ervoor dat jouw video’s wél gevonden worden. Én bekeken. Hierdoor hoef  je niet continu nieuwe video’s te maken, maar blijf je met bestaande content je doelgroep bereiken.

YouTube-kanaalbeheer-BTS-STIHL-Kanaalpagina
YouTube-kanaalbeheer-BTS-Colora-Metadata
YouTube-kanaalbeheer-BTS-STIHL-Overzicht
YouTube-kanaalbeheer-BTS-ArdennesCoticule-Statistieken
Hoe

Wie zoekt, die vindt jouw video's.

Advertentiecampagnes zijn de gemakkelijkste manier om op korte tijd heel wat kijkers je video’s te laten ontdekken. Alleen vermindert  die instroom vaak wanneer je stopt met je advertentiecampagnes, iets wat je net wilt vermijden. Door ervoor te zorgen dat je bovenaan in de zoekresultaten verschijnt, kunnen kijkers je video’s gemakkelijk terugvinden. En dat zijn vaak de kijkers die je wilt bereiken.

Door je YouTube-kanaal structureel te beheren en optimaliseren, zorgen we er met behulp van VSEO (Video SEO) voor dat de visibiliteit van je video’s in de natuurlijke zoekresultaten verhoogt. Niet alleen bereik je zo meer kijkers bij zowel bestaande als nieuwe video’s, je verwerft  ook nieuwe inzichten rond je bestaande videocontent.

Deze inzichten kan  je dan weer toepassen op je online video strategie of bij het uitwerken van nieuwe video’s.

Dat video belangrijk is en een grote impact kan hebben is al lang duidelijk. Beschikbaar videomateriaal optimaal benutten is echter vaak niet eenvoudig door tijdsgebrek of gebrek aan kennis over een steeds evoluerend landschap. Door het kanaalbeheer uit handen te geven, hebben we alle cijfers zien groeien en hier zijn we dan ook heel tevreden over.

Christophe Legrand

STIHL Benelux

Reportage-BTS-Siemens-EmployerBranding

Weten hoe we de impact van jouw video’s kunnen vergroten?